09 de febrer, 2010

Construïm una ciutat

Els nens i nenes de la classe dels petits de Vilada hem construït una ciutat . Per fer-ho, hem necessitat tetrabreaks de llet, caixes de diferents tipus, tubs de paper de cuina , tubs de paper higiènic, boles de porexpan, ....

El primer que vam fer va ser decidir quins edificis volíem a la nostra ciutat i començar-los a dibuixar i a pintar a les caixes i als tetrabreak, vem barnissar-ho i ho vem guardar a part.
Una vegada vem tenir els edificis fets vem començar a fer d'arquitectes. Ara tocava decidir i distribuïr els carrers, els parcs, les illes de cases, les plaçes...

Un cop dibuixat vem agafar les ceres i ens vem posar a pintar tot allò. Quina feinada vem tenir! Hi vem dedicar moltes estones i estonetes abans no ho vem tenir pintat. Només ens quedava barnissar-ho i enganxar els edificis on havíem decidit!
Quin goig que feia la nostra ciutat! Però quan ens la vem mirar ben bé vem pensar que hi faltaven coses, no hi havia ni cotxes, ni persones, ni gronxadors...Així és que entre tots hem anat portant tot allò que hi trobavem a faltar.

Quan per fi ho vem tenir tot, només ens quedava començar a jugar-hi! Que bé que ens ho passem amb la nostra ciutat, és el joc preferit de totes les nenes i nens de la classe. Però amb els dies també ens hem adonat que a la nostra ciutat hi falten coses essencials com passos de vianants i semàfors, així és que la propera vegada que en fem una segur que no ens n'oblidem de tot això!!