02 de maig, 2007

Programes PORTABLES

Avui en la darrera sessió de l'assessorament hem parlat dels programes portables. Entenem per programes portables tots aquells que es poden utilitzar en qualsevol ordinador sense la necessitat d'instalar res, és a dir, que funcionen directament des d'un pen USB. Això és una opció molt útil per l'escola sobretot si anem canviant d'ordinadors continuament. Hi ha moltes aplicacions que funcionen mitjançant aquest sistema i algunes ja s'han traduït al català. Les podeu descarregar des de la pàgina de la xtec.
Recordeu que primer de tot les heu de descarregar a l'ordinador. Una vegada baixats fem doble clic i ens demanarà que hem d'extreure els fitxers a una ubicació (És en aquest moment quan li hem de dir que els extregui al llapis de memòria). Una vegada fet això ja hem realitzat el procés amb èxit.
Per cert, us recomano que tingueu una carpeta al llapis de memòria que porti per nom Programes Portables i que hi guardeu tots els que us descarregueu.

Si teniu dubtes podeu utilitzar els comentaris del bloc per fer com un forum on us podré resoldre els dubtes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja me n'he baixat un i no he tingut cap problema.
és una bona recomanació això de fer un carpeta al llapis. Moltes gràcies!!!

Marta

Anònim ha dit...

Sóc l'Olga i com que no sé escriure un comentari amb el meu nom l'escric com anònim, ja m'explicaràs com va. Gràcies, sobretot per aquest apartat ja que està molt bé això dels programes portables