07 de gener, 2009

Envia'ns les teves fotos de la nevada!!!

Segurament molts de vosaltres (alumnes, famílies, mestres...) avui al matí o a la tarda heu sortit a passejar i a jugar amb la neu. Oi que sí? Doncs bé, ens agradaria molt que ens envieu fotografies on es vegi la neu que ha caigut a Borredà, a Vilada i a La Valldan.
Com ho heu de fer? Ens heu d'enviar un email amb la fotografia i el vostre nom a l'adreça de correu de la ZER que us deixo a continuació i després la penjarem aquí, al blog.
L'Alba Lozano de 6è de La Valldan ens envia la primera fotografia de la nevada que va fer al parc de la Carretera de Solsona.L'Anna Casòliva ens envia una foto de la nevada feta al jardíLa Queralt Torradeflot ens envia una foto seva. Però... contesta'ns un dubte. On vas fer la fotografia?
Ahir a la tarda els alumnes de cicle superior de La Valldan vam sortir a fer-nos una foto al voltant del petit ninot de neu que van construir. De fet, ja feia més d'un dia que havia nevat.
Avui divendres, al matí, a l'escola de Vilada ens hem fet una foto amb la poca neu que encara quedava al pati.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es pot enviar???

No em surt!!!

Roger ha dit...

Hola Alba,
t'explicaré com ho has de fer:
No pots publicar directament la foto al blog, l'has d'enviar a la direcció de gmail de la zer.
Has d'obrir el programa o la web que tens pel correu electrònic que fas servir habitualment (GMail, Hotmail...) i al lloc on et demana per qui és el correu has d'entrar la direcció
zerberguedacentre@gmail.com

Una vegada fet això has d'anar a l'opció "Adjuntar Fitxer" (o alguna frase semblant a aquesta, normalment un dibuix d'un clip) i buscar el nom de la foto que vols enviar. Acceptar i enviar.
Prova-ho i si no et surt envia un altre comentari

Anònim ha dit...

Ara ja ho se fer gracies.

Anònim ha dit...

Roger!!!
el dia 10 de gener encomptes de Anna Boixader as posat Anna Casòliba.
Apa adeu!!

Anònim ha dit...

Gracies per penjar-la Roger!!!!
ADEU!!

Administrador ZER ha dit...

Gràcies Anna,
va ser un error que ja he arreglat. Ara està bé, oi?