27 de gener, 2009

Fem psicomotricitat

Hola!!!!! Som els nens i nenes de la classe dels dofins del CEIP Serra de Picamill i volem ensenyar-vos com fem psicomotricitat.

Per triar quines activitats us ensenyàvem varem fer unes votacions, i els jocs més votats van ser el joc de l’aranya, un circuit, el ball d’en Joan petit i el joc de les cadires amb cercles.



Aquí sortim jugant al joc de l’aranya, al principi només hi ha una aranya i els altres nens i nenes hem d’intentar creuar el terreny de joc sense que l’aranya ens atrapi. Si l’aranya ens atrapa nosaltres passarem a ser aranyes i així fins que tots siguem aranyes.





En aquesta altre imatge sortim realitzant un circuit, És difícil perquè l’hem de fer saltant amb els peus junts!!!








Aquest ball que us ensenyem ara és el ball d’en Joan Petit que segur que tots l’heu ballat ja que és molt divertit, a nosaltres ens surt molt bé, però alguna vegada fem una rotllana que sembla una pilota de rugby. A la fotografia sortim picant amb la mà a terra tot i que no es veu massa bé. Amb la mà, mà, mà, amb el dit, dit, dit...

I aquesta ja és la última imatge aquest joc és com el joc de les cadires però amb els cercles. Quan la música es para tots hem d’entrar dins un cercle, qui no ho aconsegueix s’espera fins que torni a començar la partida. Els que esperen ajuden a treu els cercles o a posar i parar la música.
Esperem que us hagin agradat les nostres fotografies i les nostres activitats.