11 de juny, 2010

El projecte de medi de la classe de Cicle Mitjà.

Els nens i nenes de la classe dels mitjans de Borredà, durant gairebé mig curs, han estat treballant el sector serveis del nostre nucli urbà. Ha estat un projecte laboriós que ens ha dut a estudiar diferents aspectes com: els mapes (aprendre a interpretar-los, a situar-s'hi, a marcar una ruta...), els sectors de producció (i més profundament el terciari), l'ús de recursos informàtics i/o tecnològics (Google Maps, fotografies digitals, processadors de textos...) o la realització d'entrevistes. Una petita part d'aquesta feina és la que veureu a continuació. Espero que aquells que no hagueu visitat mai Borredà us animeu, gràcies a aquest treball, a fer-ho. Si trobeu alguna dificultat en la visualització, cliqueu dos cops sobre el document i la pantalla s'ampliarà.

3 comentaris:

Roger ha dit...

Hola nens i nenes de la classe dels mitjans. M'ha semblat un treball molt ben fet. A més, estic content perquè encara ningú de la ZER havia publicat un treball utilitzant aquest format. M'agrada molt perquè sembla que sigui un llibre.
Us felicito per la feina ben feta.

Edison González ha dit...

Un treball molt interessant per poder conèixer els serveis que hi ha a Borredà. A més, demostreu com domineu les noves tecnologies.

Felicitats per la feina ben feta!

Anònim ha dit...

Nenes i nens de cicle mitjà, moltes felicitats per un treball tan ben fet. S'hi veu molta feina però ha valgut la pena.
Enhorabona!!!!

Marta Marco