08 d’abril, 2009

Abans i ara

La classe dels grans de l’escola de Borredà volíem saber com era el poble abans. Per això vam decidir demanar als avis, àvies i altres persones del poble si ens ho podien explicar i vam quedar sorpresos de la gran acollida que va tenir la nostra proposta.
Primer de tot vam pensar què és el que els volíem preguntar i vam preparar una entrevista per fer-los. El segon pas a ser visitar-los i enregistrar l’entrevista, que es pot veure al vídeo. Una vegada vam finalitzar les entrevistes vam posar en comú tot el que ens havien explicat els nostres col·laboradors. Ja només ens faltava deixar anar la nostra imaginació i creativitat i convertir tota aquesta informació en una obra de teatre.
Així doncs aquí teniu la pel·lícula amb el resultat final, amb les entrevistes i l’obra de teatre.
Ah!! I si voleu saber més coses d’aquest llarg procés ens ho pregunteu i estarem encantats de respondre!
Queralt Vilalta. Alumna de pràctiques del CEIP de Borredà

6 comentaris:

CdA Alt Berguedà ha dit...

Hola sagalas i mosses!
Caram quin treball més interessant que heu fet! Per cert, sou uns grans artistes.
M'ha agradat molt que en aquests temps de tanta tecnologia hagueu entevistat aquesta jovenalla del vostre poble. Ja m'agradaria a mi tenir la seva edat! El jovent com aquests que heu entrevistat sempre es bo escoltar-los perquè segur que s'aprenen mooooltes coses.
El vostre amic:
Hugot dels Rius!

Assumpta Duran ha dit...

Vaig veure el treball que heu fet els grans i la Queralt tan bon punt es va penjar al yotube. Em va semblar fantàstic, tant pel treball que hi ha de fons, com per l'interès i afició que heu demostrat tots i totes.
La conversa amb els avis i àvies a l'escola (on he pogut participar) em va agradar molt i sembla que les anades a les cases i les converses que heu tingut no només han estat interessants sinó que hem après molt tots/tes.
Us felicito de debò, a la mestra i als nois i noies que heu fet el treball.
També a la idea que ens va posar sobre la taula en Josep Maria, de la Valldan, amb les seves propostes sobre el treball de la imatge a l'escola.
A tots i totes, l'enhorabona.

Lluïsa Casellas ha dit...

Hola! Sóc la Lluïsa, l'any passat també vaig estar a Borredà fent pràctiques! M'ha fet molta il·lusió veure el treball que heu fet, us ha quedat molt bé i de bens segur que heu après moltes coses! Un petó a tots i totes!

Roger ha dit...

Hola Lluïsa,
quina il·lusió veure't per aquí al nostre blog. Sempre que ho vulguis torna i deixa els comentaris.
Fins aviat

Lluïsa Casellas ha dit...

Hola! Torno a ser la Lluïsa. Doncs la veritat és que gràcies a aquest blog puc anar seguint tot el que aneu fent i no us perdo la pista. El visito molt sovint i m'encanta veure què feu a la ZER! Espero que hagueu passat un bon Sant Jordi!
Un petó!

Unknown ha dit...

Hola ma agradat molt el video que em fet amb la Queralt. Hola Lluïsa que be que ens deixis comentaris al blog.
M'agradaria que poguesim repatir alguna activitat com aquesta.
Bueno adeuuu!