22 de desembre, 2010

ANIMALS DEL PESSEBRE

Els nens i nenes de l'escola de Borredà aquest nadal hem fet un pessebre amb material reutilitzat que hem anat recollint entre tots.
Els més petits hem construït els animals del pessebre.

El primer que vam fer va ser recollit material, després pensar quin animal volia fer cadascú i que ens faria falta i finalment vam construir els animals.

Posant-hi molta imaginació hem aconseguit uns animals molt bonics i divertits.


Voleu escoltar algunes nadales...?

Us deixem unes quantes nadales que hem trobat a internet per tal que les pogueu escoltar. La qualitat sonora no és la millor però per animar és suficient.








21 de desembre, 2010

Biblioteca oberta al poble

El passat dimarts , dia 14 de desembre de 2010 es van obrir, al públic, les instal.lacions de la biblioteca de l’ escola de Vilada. L’Ajuntament ha iniciat aquest projecte amb l’ objectiu d’ oferir a tot el municipi de Vilada i Castell de l’ Areny un espai de lectura, consulta de llibres, d’ equipament informàtic, així com de connexió a internet.
Seguint els passos de Borredà , que des de fa temps van iniciar el Projecte Poble educador, Vilada ha vist la necessitat de rendabilitzar les instal.lacions públiques i oferir-les a tothom que hi estigui interessat.

La biblioteca s’ obre dos dies a la setmana de sis de la tarda a vuit del vespre . Restarà a la disposició de qui ho desitgi tenint en compte que els més petits han d’ anar acompanyats dels pares, avis o germans més grans, els joves poden anar-hi a llegir, fer deures, a consultar per internet, etc. I les persones adultes també poden gaudir de tot l’ equipament que es disposa actualment.

Hi haurà una monitora per gestionar aquest espai i les activitats que s’ hi portin a terme. Una persona de serveis socials de l’ Ajuntament es coordinarà amb la monitora per vetllar pel bon funcionament de la biblioteca.

Tota l’ escola estem molt contents de col.laborar en aquest Projecte i esperem que tots plegats poguem aprofitar aquest recurs.

20 de desembre, 2010

Nadales per cantar

Al web de l'Edu365.cat hi ha aquesta pàgina dedicada al món de les nadales en català. Cadascuna es presenta en diferents opcions a partir d'un menú desplegable. Clicant a sobre, podem triar sentir l'acompanyament sol (en mp3), acompanyament + veu (també en mp3) o veure la partitura en pdf. Ara ja no teniu excusa per no cantar amb tota la família durant aquestes festes. Per entrar-hi, clica aquest enllaç.