21 de desembre, 2010

Biblioteca oberta al poble

El passat dimarts , dia 14 de desembre de 2010 es van obrir, al públic, les instal.lacions de la biblioteca de l’ escola de Vilada. L’Ajuntament ha iniciat aquest projecte amb l’ objectiu d’ oferir a tot el municipi de Vilada i Castell de l’ Areny un espai de lectura, consulta de llibres, d’ equipament informàtic, així com de connexió a internet.
Seguint els passos de Borredà , que des de fa temps van iniciar el Projecte Poble educador, Vilada ha vist la necessitat de rendabilitzar les instal.lacions públiques i oferir-les a tothom que hi estigui interessat.

La biblioteca s’ obre dos dies a la setmana de sis de la tarda a vuit del vespre . Restarà a la disposició de qui ho desitgi tenint en compte que els més petits han d’ anar acompanyats dels pares, avis o germans més grans, els joves poden anar-hi a llegir, fer deures, a consultar per internet, etc. I les persones adultes també poden gaudir de tot l’ equipament que es disposa actualment.

Hi haurà una monitora per gestionar aquest espai i les activitats que s’ hi portin a terme. Una persona de serveis socials de l’ Ajuntament es coordinarà amb la monitora per vetllar pel bon funcionament de la biblioteca.

Tota l’ escola estem molt contents de col.laborar en aquest Projecte i esperem que tots plegats poguem aprofitar aquest recurs.

1 comentari:

Marc, Biel i Irune ha dit...

Hola som el Biel, el Marc i l'Irune. El dimarts dia 14 vam anar tots a la inauguració de la nova biblioteca de Vilada. Ens va agradar molt i per això hi anem molts dies. Adeu!!!!