07 de maig, 2010

Treballem el Joan Miró a Vilada

Els nens i nenes de la classe dels petits de l'escola de Vilada, hem estat treballant el Joan Miró. Cada setmana hem rebut una carta del pintor, explicant-nos alguna de les tècniques que feia servir i animant-nos a provar-la.

El primer dia, ens va enviar molts llibres i imatges i vam poder muntar una exposició a la classe, vem estar molta estona mirant-nos-la i observant molt bé cada una de les seves obres d'art. Així, vam poder descobrir els colors preferits del Joan Miró.



Primer vem treballar les obres del Joan Miró, fixant-nos amb la lluna i les estrelles i després amb les línies i els punts. Vem observar que a molts dels seus quadres hi ha llunes, estrelles, línies i punts! Nosaltres vem poder fer un quadre fent servir tots aquests elements. Aquí els teniu:




Un altre dia ens va enviar una carta animant-nos a treballar les empremtes. Aquest treball ens va durar dues sessions, la primera vem treballar les empremtes de les mans i dels peus i la segona, les empremtes amb diferents objectes. Vam fer uns murals preciosos, mireu-los!!





També hem provat la tècnica dels regalims, amb això si que ens ho vem passar bé! Que divertit és tirar gots amb pintura i esquitxar amb el pinzell! Mireu, mireu què vem fer:


I finalment hem teballat l'escultura. Després de veure algunes de les escultures del Joan Miró ens vem posar a treballar, mireu, mireu quines escultures més maques que ens han quedat!


I ahir vem rebre l'última carta del Joan Miró, que ens preguntava si ens havia agradat treballar-lo, què havíem après...i es despedia fins la propera.

Ens ho hem passat molt i molt bé i hem après moltes coses que no sabiem del Joan Miró. El què més ens ha agradat de tot plegat ha estat fer els regalims! Ens agradaria repetir-ho algun altra dia!

1 comentari:

Irune ha dit...

Em va semblar molt orijinal lo que van fer els de la classe dels petits i els hi va quedar molt b¨!