12 d’abril, 2010

Som-hi!


El passat 4 de març els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de l’escola de Borredà, vam anar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a participar de l’activitat "Som-hi! experimenta la Física a través del sentits".
Aquesta és una experiència pilot creada per investigadors de la universitat alemanya de Stuttgart que té per objectiu fomentar la curiositat científica dels infants tot fent-los conèixer, mitjançant el joc, alguns experiments interessants, vistosos o recents de la física.
L'activitat, que es va dur a terme a la Facultat de Ciències de la UAB (Bellaterra) consistia en una col•lecció de 25 experiments relacionats amb l'òptica, el magnetisme, l'electrostàtica, la superconductivitat, i els fenòmens quàntics. Ha estat pensada i dissenyada exclusivament perquè els nens juguin lliurement amb els experiments posats al seu abast amb la finalitat d'esbrinar diversos fenòmens físics a través dels sentits.
Ens va agradar molt poder anar a la universitat a fer de "científics".

5 comentaris:

Roger ha dit...

Ja m'hagués agradat venir... Amb la pinta que té, us ho devieu passar super bé, oi?

Martí i Joan ha dit...

Hola som el Joan i el Marti de la Valldan ens hauria agradat venir perquè es molt divertit. bueno fins aviat.
adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kev ha dit...

hola som el kevin i el khalid de la valldan en a agradat molt lo que eu fet.

oscar ha dit...

Hola soc l'Òscar de Borredà ami el treball que vam fer hem va semblar molt divertit i m'ho vaig passar pipaaaaaaa!!!!!!! jejejejejeje!!!!

joselin ha dit...

Hola sóc la Joselin de Borredà. A mi m'ha agradat molt el treball que hem fet. M'ho vaig passar molt bé!!!!!