14 de maig, 2007

"Bruixes" ja es troba a la recta final.

Cada dia falta menys! Ja només uns quants dies i poques hores. Sembla que tot comença a estar a punt per tal que dissabte sigui una gran festa (o almenys aquesta és la intenció). Avui us deixem una mostra breu d'un dels assajos que s'han dut a terme avui. (Perdoneu per la baixa qualitat del so, però és el que passa a vegades en els enregistraments en directe).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

GENIAL!
Felicitats avançades!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats nois ja s'acosta el gran dia i ja sabeu que ho hem de donar tot!! De moment aquest primer tastet es veu molt bé! Ànims a tots però especialment i per part meva ho he de dir a l'Ester, el Miquel, el Tarek, la Maria, el Xavi, la Júlia i l'Aina.

Anònim ha dit...

Molt bé nois, això està molt interessant, ja s'acosta el dia i tenim ganes de veure el desenllaç de tant esforç. Felicitats

Anònim ha dit...

Estic molt satisfet amb tot el treball que esteu fent. No només el dels personatges sinó de tots els nens i nenes que us heu esforçat per aprendre les cançons de la millor manera possible. Ja tinc ganes d'arribar a dissabte perquè s'obri el teló i comenci un moment màgic i irrepetible. Potser tan màgic com... LA VALL DE LES BRUIXES?