20 de maig, 2007

"Bruixes" al Regió 7

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament la Cantata va ser un èxit. Jo la vaig viure enmig de les cortines, i va ser una estona molt intensa, molt emocionant i inovidable.
El que em quedarà per sempre en el record serà les cares de tots els nens i nenes, del primer fins a l'últim, plenes d'emoció i intensament felices de poder mostrar el treball de tant de temps i que en aquell moment es feia realitat.
Felicitats a totes i a tots!!

Anònim ha dit...

aola! després d'haver passat tot i haver anat tant bé felicito a tots els nens que van cantar i a tots els mestres i personal que va estar per allà darrera treballant. Abans de començar la cantata jo estava molt nerviós perquè no m'imaginava com seria amb tota la gent del public i perquè tenia por d' equivocar-me. Quan ho vaig veure ja em vaig posar tranquil perquè només veia caps i, per sort, em va sortir bé i va ser molt divertit. Quan ja havíem acabat vam cantar les dues cançons va ser molt divertit perquè és quan vam cantar amb més gust perquè ja no hi havien nervis pensant que ens podiem equivocar. Jo crec que la cantata ha servit per passar una bona estona amb nens de les altres escoles i per coneixe'ns més bé. Jo ja no tinc res més a dir i torno a felicitar a tothom que va participar, FELICITATS!!!