21 de febrer, 2007

ENVIEU comentaris AL BLOG DE LA ZER

M'agradaria que aquest espai pogués servir per compartir idees. Havia pensat que anirà molt bé perquè tots poguem veure aquelles activitats que fem amb els nostres alumnes i que, massa vegades, pensem que no sempre valen la pena. Si han funcionat és perquè estaven ben dissenyades.

Proveu d'enviar algun comentari (només per fer algunes proves, vinga ànims!).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, si que en som de moderns en aquesta zer. Trobo que potser ens costarà una mica d'acostumar-nos-hi, però d'entrada, perfecte

Esperem que ara es publiqui bé el comentari...

Anònim ha dit...

Ei, companys. Ja ho he dit a l'anterior comentari: això és de cine. Em sembla fantàstic tenir un sistema d'accés tan fàcil a internet. Crec que podrà ser de gran utilitat per a treballs d'aula que requereixen més immediatesa. Els més profunds els continuarem penjant a la web.
Benvingudes les noves tecnologies que ens faciliten la comunicació. Ara cal que els mestres adaptem el nostre discurs i les nostres propostes als nous temps.
Salut.

Anònim ha dit...

Marta Marco

Entrem a una nova era en la comunicació. De fet això de les noves tecnologies no té limits.
Em sembla una idea genial.
Ara ens cal perdre la por i incloure aquest tipus de comunicació al nostre treball diari.
Endavant.

Anònim ha dit...

Jo també m'hi apunto a les felicitacions. Ara cal veure com ens ho hem de fer per anar-lo actualitzant sovint i anar-hi afegint comentaris. Així aconseguirem aquesta immediatesa que el farà més atractiu i útil.
Felicitats Roger, felicitats ZER.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Des del CRP del Berguedà (Pilars, us felicitem per aquesta idea que obre portes a la participació del professorat, de l'alumnat i les famílies.
Endavent!