29 de juny, 2009

Presentacions de treballs LIC

Els nens i nenes de la classe dels grans de Borredà han treballat amb l'Eva els jocs del món i per presentar-ho han elaborat aquestes presentacions.

25 de juny, 2009

Dinar de 6è de La Valldan

Hola nois i noies,
us deixem algunes de les fotos que vam fer durant el dinar del passat dilluns amb els alumnes de 6è de La Valldan. No penseu que vau quedar molt macos? Llàstima que no tenim fotografies de la piscina, oi? N'hi va haver alguns que vau quedar arrugats com panses i, de fet, no és estrany... no us vau moure de dins l'aigua...
BON ESTIU A TOTS!!!

17 de juny, 2009

Tallers a Borredà.

Hola a tots i a totes! Des del taller de dibuix de l'escola de Borredà us volem mostrar un dels treballs que en aquest taller hem realitzat. Es tracta dels dibuixos fets per nens i nenes de 2n fins a 6è de primària. Els dibuixos que veureu estan fets cadascun des d'una perspectiva diferent, ja que el model a dibuixar estava situat al centre i els alumnes estaven situats al seu voltant.



Aquest és el model que vam observar!

02 de juny, 2009

La ZER participa a la IV trobada de benjamins a Igualada



El passat dimecres, 27 de maig, diferents alumnes de cicle mitjà de la ZER Berguedà Centre van participar a la IV Trobada de Benjamins a Igualada. En aquesta trobada hi van participar uns 4.800 joves, d'entre 9 i 10 anys, de Centres de Primària del Pla Català d’Esport a l’Escola de la província de Barcelona.
Durant la jornada, sota el títol “Una passejada pels continents”, els nois i noies van poder practicar bàsquet, mazaball, atletisme i mata conills.