31 de maig, 2015

FIRA DE LA PRIMAVERA 2015

UN MATÍ FANTÀSTIC!!!!

Les paradetes animaven a tothom i incitaven a comprar: coixins i bosses amb roba reciclada, sabons i cremes naturals, jocs i joguines, formatges, llangonisses i bulls, articles per a decoració de la casa, antiguitats, penjolls i arracades, roba per a infants,...
L'AMPA, amb la seva secció de pastisseria, proporcionava un esmorzar diferent, i la cooperativa CEA de l'escola de Borredà oferia petúnies i flors (es van quedar curts!!!!) i altres objectes que havien fabricat els alumnes expressament per a la festa.
Al mig de la plaça una pila de JOCS gegants animava a grans i petits a jugar; també la paradeta de jocs de DIKOKIDS oferia jocs a tothom. I a migdia va venir la Sandra que ens va engrescar a totes i tots a moure'ns a bon ritme amb la seva masterclas de zumba.

El sol va lluir en tot moment. Ja us ho he dit: un matí per a repetir!!!

Gràcies a l'AMPA, que és qui organitza aquesta activitat, especialment a l'Estela i la Gemma, ànimes de la festa. Gràcies als nens, per l'esforç que han fet.
Gràcies a tots per la vostra participació.
Ha estat genial!!!






























24 de maig, 2015

DISSABTE 3O DE MAIG













US ESPEREM A TOTES I TOTS A PARTICIPAR A LA FIRA, I JA VA LA SISENA!!!

RECORDEU:

Hi trobareu paradetes diverses, entre elles, les de la COOPERATIVA CEA, dels nens i les nenes de l'escola, amb les petúnies, cintes, coleo, amor d'home... i els punts de llibres, els menjallibres, els posa torretes, els jocs del tres en ratlla, els estalvis...
TOT ho han fet ells, i han invertit molt temps i esforç en fer-ho.

També trobareu la parada de l'AMPA amb pastissos i menges diverses per a entretenir la gana, tot passejant per la fira. Ah! i per agafar forces, perquè a migdia hi haurà una MASTERCLASS de ZUMBA, l'activitat més exitosa, ara mateix, a Borredà.

Així és que ja ho sabeu: reserveu-vos el dissabte al matí per venir a passar una bona estona a la plaça major.

JORNADA DE COOPERATIVES A BERGA

Us deixem aquí una sèrie d'enllaços perquè pugueu veure tot el que ha sortit sobre el tema de la cultura emprenedora a la comarca, lligat a la trobada que vam fer a Berga el dia 9 de maig.
Trobareu imatges dels nens de la ZER i els sentireu al programa de Ràdio Berga.





20 de maig, 2015

JOCS FLORALS 2015


L'AMPA de l'escola de Borredà ha organitzat, com cada any, els jocs florals coincidint amb la diada de Sant Jordi. 
Hem tingut una alta participació.



Veure els escrits premiats


Veure els escrits de tots els participants


MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS PER LA VOSTRA FEINA I LES VOSTRES APORTACIONS

12 de maig, 2015

TROBADA INTERGENERACIONAL

L'escola de Vilada ha participat a la Trobada intergeneracional a la Creu de Roset.

Avui feia un dia magnífic per fer la caminada fins a la Creu. Hem sortit de l'Escola cap a la plaça de l'Església. Allà ens hem trobat amb altres caminadors i tots junts hem pujat fins a la Creu de Roset. 
Ha estat una passejada tranquil·la. Hem esmorzat, hem menjat coca amb xocolata i ens han regalat el panet. Segur que serà boníssim!





06 de maig, 2015

MERCAT DE COOPERATIVES A BERGA

Hi esteu tots i totes convidats!!

Poemes de Sant Jordi de Borredà

Us convidem a veure els vñideos que han fet els i les alumnes de Borredà per Sant Jordi:



PROJECTE "CREANIÑOS"

L'escola de Vilada ha participat en el projecte "CREANIÑOS" amb un senzill vídeo que us enllacem.

A partir d'un vídeo de Youtube: "La Carrera", els alumnes de primaria han reflexionat sobre la competitivitat, la participació i el joc.  Entre tots han escollit un lema: "Si arribem tots, guanyem tots" i han realitzat aquest vídeo i els dibuixos que veureu al final.




Per a veure el vídeo al Web del projecte cal entrar a: http://www.crearmundos.net/creaninos/Creaninos/VIDEOS_NIN%40S.html