30 de juny, 2014

VÍDEO DEL MUSICAL

Com que l'estiu és molt llarg i encara falta una mica per poder tenir la pel.lícula del Musical, us deixem un resum de com va quedar la cosa, perquè ho pugueu compartir aquest estiu.
Us recordem que si voleu tenir el CD amb les cançons cantades pels alumnes de la ZER, el podeu aconseguir posant-vos en contacte amb les AMPES o les mestres de les dues escoles. Bones vacances!



18 de juny, 2014

BOOK TRAILERS DEL PETIT PRÍNCEP

Ja podeu veure els muntatges que hem fet durant aquest curs per presentar el llibre del Petit Príncep. Com podreu veure, cada grup ha fet servir formats i tècniques diferents. Esperem que us agradin!




15 de juny, 2014

GRÀCIES!

Ahir va ser un gran dia, vam estrenar el Musical del Petit Príncep davant d'un públic molt nombrós i entregat. Moltes gràcies per compartir aquest moment amb tots nosaltres i omplir-lo de sentit. Esperem poder penjar alguns videos aviat!


04 de juny, 2014

EL PEIX IRISAT

Els nens i nenes de la classe dels petits de l'escola de Vilada hem treballat bona part del curs el conte de "El Peix Irisat". Per acabar aquest treball hem creat un video explicant-vos el conte.
Esperem que us agradi!


03 de juny, 2014

LES AVENTURES D'EN TUN TUN: CAPÍTOL 3

Avui hem acabat aquest conte que hem estat fent els Xics de Vilada a l'hora d'informàtica. Esperem que us hagi agradat!