29 de novembre, 2013

JORNADES D'ESCOLA VERDA A BORREDÀ

Aquesta setmana hem fet les segones Jornades d'Escola Verda. Hem buidat l'esmorzòmetre i hem analitzat quin tipus de deixalles hem generat durant aquest mes. Hem calculat el pes la fracció que corresponia a envasos, a paper d'alumini, cartró...

27 de novembre, 2013

ELS PETITS DE LA ZER ANEM AL TEATRE!!

El passat dimecres 20 de novembre els nens i nenes de P5, primer i segon de les dues escoles vàrem anar a Berga a veure un espectable musical de la companyia "La tresca i la verdesca", que es diu PER UN INSTANT. Us pengem el videoclip d'una de les cançons.

26 de novembre, 2013

SR. WERT- MACEDÒNIA

El grup Macedònia ha fet una cançó ben divertida. A veure si tots ens l'aprenem i la podem cantar ben fort!! FEM MOLT SOROLL!!

25 de novembre, 2013

REPORTATGES

Aquí podeu veure uns reportatges que hem fet a l'hora d'informàtica. Esperem que us agradin!
 

17 de novembre, 2013

JOBS IN BORREDÀ

Des del taller: "World of the work." Volem compartir amb tots vosaltres una part del nostre treball. Vam anar a fer una exploració pel poble sobre els treballs que observàvem i aquest és el nostre recull. Esperem que us interessi força!!. Totes les dades són fruit de la nostra observació, és una mostra de les feines que podem trobar a Borredà.


12 de novembre, 2013

LA MOSQUETA REGGAE

A Vilada hem après aquesta versió reggae de "La mosqueta". Hem rigut bastant intentant tocar i ballar alhora.... Aquí teniu un video del primer dia que la vam fer. Ara ens surt moooolt millor! :P


Si voleu saber més coses sobre aquest estil musical, podeu mirar aquestes pàgines web:
http://grups.blanquerna.url.edu/m37/popular/reggae.htm
http://historiariabobmarley.blogspot.com.es/

EL CICLE DE L'AIGUA





Els de la classe dels petits hem trobat aquest vídeo que ens ha servit 
per aprendre el cicle de l'aigua.