16 de maig, 2013

Els petits de Vilada hem treballat el color amb tot un conjunt d'activitats a les que hem dit: "La màgia dels colors". Hem barrejat papers amb aigua per descobrir colors nous, hem fet glaçons de colors i hem vist què passava quan es desfan, hem mirat a través de papers de celofan de colors, hem experimentat amb pintures tot barrejant colors... Però. sobretot, sobretot, ens ho hem passat molt bé!!



15 de maig, 2013

ENRIC LARREULA.


L'Enric Larreula ens va venir a visitar el passat divendres 10 de Maig a Vilada. Els nens i nenes de la ZER durant el curs han treballat molts contes i lectures de l'Enric. Els grans de Borredà li van fer una Auca, els mitjans una obra de teatre i els petits unes il·lustracions molt maques amb caricatures d'ell. A Vilada li van preparar un recull de textos fets pels grans i els petits un acròstic amb el seu nom i caricatures.

01 de maig, 2013

Flashmob HELP de Borredà

Bé nois, ja sabeu que estem preparant una flashmob per al dia 18 de Maig. Per a que tots hi pogueu participar, aquí teniu els passos per a poder-hi participar. Apreneu-los i a BALLAR!