31 de març, 2011

TEATRO: Las zapatillas rojas

Us presentem l'obra de teatre "LAS ZAPATILLAS ROJAS" a partir d'una adaptació del conte de HC Andersen.
Els alumnes de Cicle Incial de l'escola Serra de Picamill de Vilada han estat preparant aquesta treball durant el segon trimestre i els fa molta il·lusió compartir-lo amb tots vosaltres.
Desitgem que us agradadi!!!!

30 de març, 2011

Nits d'estiu

Us presentem la recreació que hem fet de la cançó Summer nights de la pel·lícula Grease. Hem cantat, hem ballat i hem tocat (això últim es veurà properament). Ha estat una feinada, amb estones dures, però també divertides. Esperem que us agradi!

Si voleu, podeu veure la versió original... no val fer comparacions, eh?

Lectura del conte "La Nana Bunilda menja malsons"

La Marlene ens llegeix el llibre "La Nana Bunilda menja malsons" de Mercè Company i Agustí Asensio.

Lectura del conte "Llívia. Petita història d'un gos d'atura"

En David ens ha llegit un altre conte de la Carme Solé Vendrell: Llívia. Petita història d'un gos d'atura.

24 de març, 2011

Fes-te seguidor del nostre blog!

Si ets alumne/a de la ZER, o pares i mares, mestres, ex-alumne/a, membre de la comunitat educativa o simplement visitant ocasional del web, uneix-te com a seguidor del nostre blog, a veure si podem arribar a ser una bona colla. Si no ho has fet mai abans només necessites un parell de minuts. Vés a la part superior de la dreta - tal i com veus a la imatge superior-, identifica't i ja seràs un dels nostres
Si ho desitges també et pots subscriure per email i rebràs totes les novetats immediatament a la bústia de correu.

23 de març, 2011

Trobada de Minibàsquet

El diumenge, dia 21 de febrer, es va celebrar la XIX trobada de minibàsquet aleví al pavelló d'esports de Berga. De la Valldan van participar 2 equips. La jornada va ser molt profitosa perquè els nens i les nenes es van divertir molt, van relacionar-se amb companys d'altres escoles i també van poder practicar un dels esports que es treballen a la classe d'educació física.

22 de març, 2011

Viatge a Venezuela

A l'escola de Borredà, amb motiu del treball que estem fent sobre els viatges, estem convidant a gent del nostre poble perquè ens expliquin com han preparat i han dut a terme un viatge.

Dijous 17 de març va venir la Marta Rigol, mare d'un alumne de tercer. Amb ella vam tenir l'oportunitat de conèixer un país on la Marta va viure amb la seva família durant 12 anys: Venezuela. Vam gaudir escoltant les seves explicacions sobre els paisatges, el clima, la gent i les anècdotes d'aquell país.

Pengem el vídeo per a que vosaltres també hi pogueu fer un cop d'ull, és molt interessant.



21 de març, 2011

HA ARRIBAT LA VELLA QUARESMA !

Els nens i nenes d Educació Infantil de la Valldan hem fet una Vella Quaresma nova. És mot maca i cada divendres l´anem a veure i mirem què ha posat al seu cistell; de moment ha comprat una carxofa, i ens ha portat caramels i pega-dolça. Li cantem cançons i ens ho passem molt bé !

20 de març, 2011

Reportatge a l'Info K


Aquest dimarts podeu veure el reportatge que ens han fet a l'escola de Borredà. A dos quarts de vuit, si mireu el programa Info K al canal Super3, us explicarem el projecte de cooperativa escolar que hem creat a la classe dels grans.
[Doncs no. El reportatge no l'han emès aquest dimarts. A veure dimecres...]

10 de març, 2011

Judici del Carnestoltes

A l'escola de Borredà ahir vam celebrar el judici contra el Carnestoltes. Aquí podeu veure tota la cerimònia: acusació, defensa, sentència, testament, crema i... l'arribada de la Vella Quaresma.