20 de desembre, 2007

The Snowman

Com que s'acosta Nadal, us he fet més cas del que sol ser habitual, je, je. Atenent a la petició d'algunes i alguns alumnes us poso el video que hem estat veient aquesta setmana: el ninot de neu. L'he trobat al Youtube i és una versió una mica diferent de la que heu estat visionant aquesta setmana. La qualitat de les imatges no és massa bona però... què hi farem.

Si voleu veure el mateix video que hem vist a l'escola us deixo l'enllaç al youtube, en 3 capítols diferents que es veuen força millor que l'anterior.

16 de desembre, 2007

Què demanaràs als Reis?

En aquest escrit m'agradaria que hi participés tota la gent possible. Amb això vull dir alumnes, mestres i pares. Afegiu el vostre comentari amb allò que respongui millor a la pregunta QUÈ DEMANARÀS ALS REIS? (Amb un parell de coses, les més importants, ja n'hi hauria prou).
Un cop hagis escrit el comentari, cliques a Âlies i podràs escriure el teu nom en el requadre que hi ha al costat (fixa't bé en aquesta opció). Vinga participeu-hi tots!

NO US OBLIDEU DE POSAR EL VOSTRE NOM AL FINAL DEL COMENTARI

Seguim amb més contes...

A Vilada seguim amb el treball de contes creats de manera col·lectiva. Per veure'ls l'únic que cal és que cliqueu al play.

14 de desembre, 2007

02 de desembre, 2007

Taller d'escriptura de contes

A l'aula de primària de l'escola de Vilada hem estat treballant un taller d'escriptura de contes . Els hem elaborat en petits grups. Cadascun dels integrants del grup ha col·laborat en l'escriptura i aportant idees. L'objectiu final era fer una presentació i lectura per la classe dels petits. Aquí en teniu una primera mostra.

01 de desembre, 2007

La IRINA explica un conte rus, en rus

Doncs sí, tal i com ho veieu. La Irina, ha vingut a les escoles de la zer a explicar un conte per als més petits. Aquesta activitat l'estem fent a les tres escoles de la zer. De moment us deixo les imatges de l'escola de Vilada. Si no enteneu alguna paraula, no passa res... ja se sap, el rus costa d'entendre...