28 de setembre, 2007

Viure a la ciutat medieval

Una altra novetat presentada a l'Edu365 és l'activitat que porta per nom Viure a la ciutat medieval. És una activitat de Ciències Socials que parla dels gremis, de les ciutats, de les catedrals i del comerç.
Una bona aproximació a la manera d'entendre i viure al món de l'Edat Mitjana. Esperem que us agradi, Podeu fer l'activitat clicant aquí.

27 de setembre, 2007

Aventura't amb l'ortografia

Avui us presentem una activitat interactiva del portal Edu365 per treballar aspectes d'ortografia amb diferents nivells de dificultat. És una bona manera de repassar algunes normes ortogràfiques de manera diferent i divertida. Per entrar-hi i fer els jocs en línia pots clicar a l'enllaç següent: Aventura't amb l'ortografia.

18 de setembre, 2007

Sopes de lletres d'instruments

Durant aquest curs us aniré preparant algunes activitats que podreu fer des del bloc. Per començar, una de senzilla: trobar les paraules d'instruments musicals de les diferents famílies que estan amagades a les sopes de lletres que us he preparat. En total són quatre: instruments de vent-fusta, de vent-metall, de corda i de percussió.

També he obert una nova secció al bloc que anirà recollint aquestes activitats (a la columna de la dreta on posa JClics d'activitats pròpies).
Doncs això, a veure qui serà el primer en resoldre les sopes!
Per entrar directe a l'activitat clica aquí.

11 de setembre, 2007

Inici del nou curs 2007-08

Altra vegada ens trobem en aquell moment en que tot torna a començar. I una d'aquestes coses que tornen a començar és el bloc de la nostra zer. Durant el curs passat van ser els inicis i aquest curs esperem que sigui la consolidació del bloc com a eina de comunicació i difusió entre les nostres escoles de la zer i tots aquells que estem implicats en l'educació: mestres, pares, companys, amics...
Algunes de les dades interessants del curs passat són:
  • 49 posts
  • 17 videos escolars.
  • 4 mesos en funcionament.
  • Més de 2000 visites (des de finals d'abril).
És per això que creiem que val la pena continuar endavant amb la feina que vam iniciar el curs passat. Si teniu algun suggeriment pel bloc el podeu escriure en aquest mateix post, als comentaris.
BON CURS A TOTHOM!

PD: No deixeu de consultar el calendari de la dreta per saber totes les activitats que fem a la zer.

11 de setembre

Diada Nacional de Catalunya