28 de juny, 2007

Ja l'hem acabat

Després de molts dies de feina ja l'hem acabat. Espero que quan el tingueu a les mans recordeu aquells moments vibrants que vam passar junts a dalt de l'escenari. Mireu-vos i veureu que tot va anar molt bé. Espero que tots -i quan dic tots vull dir tots, pares, alumnes, mestres i públic en general- entengueu la importància i el valor de la música per si mateixa. I sinó, mireu-los!

Final de curs a Borredà 2

Els alumnes del CEIP de Borredà, durant el darrer dia de curs, ens van oferir uns balls i unes activitats que ens havien preparat. Esperem que us agradin i em disculpo per no haver-los penjat abans. Ja sabeu, final de curs, avaluacions, reunions....

26 de juny, 2007

Final de curs a Borredà 1

S'acaba el curs! Us deixem un darrer video d'una de les moltes activitats que hem fet durant aquest curs. L'últim dia de curs vam començar el matí fent matemàtiques a la fresca i després els de la classe dels grans ens van explicar informacions del projecte que han treballat: els rius

17 de juny, 2007

Comiat als alumnes de 6è de La Valldan

Eren 2/4 d'11 del matí i, com ja sol ser habitual durant els darrers anys, s'ha fet el comiat dels alumnes que acaben l'escolaritat a La Valldan. Els companys de 5è els han dit unes paraules i els hem fet l'entrega dels diplomes. Després hi ha hagut una breu exhibició de ball i una mica d'animació. La festa ha acabat amb una degustació col·lectiva.

DRACS

14 de juny, 2007

Recull d'activitats curriculars i TIC

Avui l'Edi m'ha ensenyat aquesta pàgina web plena de recursos per treballar les àrees curriculars a través de les Tic. Porta un cercador que permet fer una tria per àrea, etapa/cicle, temàtica de l'àrea, eina TIC que s'utilitza i competència bàsica en TIC.
Crec que val la pena que hi entreu i hi doneu un cop d'ull ja que després d'haver fet l'assessorament d'aquest curs hi trobareu moltes activitats i propostes que us poden ser interessants per treballar a l'aula.
Per entrar-hi fes clic aquí.

11 de juny, 2007

La música de La Patum que més m'agrada és...

Segurament no us heu parat a pensar quantes músiques hi ha a la Patum. Oi que no? Doncs, encara que no ho sembli, n'hi ha 36. Sí, ho heu llegit bé, 36 cançons diferents!!! Algunes dels Nans Vells també les ballen els Gegants i viceversa. Ah, això sense comptar la música de les Maces i de les Guites. Us proposo que tots els nens i nenes de la ZER ens digueu quina cançó és la que més us estimeu. Ja tinc ganes de veure els resultats!

06 de juny, 2007

Simplement... PATUM... PATUM

Taller amb l'Audacity


Ja sabeu que els alumnes del CEIP de Borredà fem un seguit de tallers durant tot el curs. Els que estan realitzant el taller de so han fet un treball amb el programa Audacity. Ells mateixos han enregistrat i modificat la seva veu per tal de fer una producció sonora amb una certa qualitat. Aquí us deixem el treball perquè en pogueu gaudir.

04 de juny, 2007

AUCA de "BRUIXES"

Els nens i nenes de la classe de P5 i 1r del CEIP de La Valldan han elaborat una petita auca sobre la cantata Bruixes. Han resumit la història en unes breus frases i han fet els dibuixos de com ells han entès que és la història que s'amaga al darrera de Bruixes. Esperem que us agradi. Finalment he pogut resoldre un problema una mica complicat amb aquest video. Perdoneu les molèsties.

01 de juny, 2007

Colònies a l'Estartit 5

Aquí teniu el darrer capítol de les colònies a l'Estartit. Esperem que us hagin agradat molt i que passeu bones estones recordant tots aquests bons moments que hem compartit els nens i nenes de Vilada i Borredà.