25 de febrer, 2007

Ja tenim a punt el SEGON ENIGME.

Una terrible desgràcia era notícia als diaris i a internet fa uns dies: Un home ha mort ofegat en un pou molt estret, malgrat que l'aigua només li arribava fins als genolls.
Ho creus possible?

Teniu fins el 9 de març per respondre'l. Podeu escriure una única resposta i si voleu fer-ho sense que els altres alumnes puguin llegir la resposta, podeu fer-ho per correu electrònic a la direcció de la zer.

23 de febrer, 2007

el PRIMER ENIGME ja s'ha RESOLT!

La resposta a l'enigme que us vam proposar era omplir el forat amb aigua. També hi havia altres solucions com per exemple amb un aspirador. amb la raqueta... però la millor era la de l'aigua. Com que hi ha hagut molts alumnes que han encertat la resposta avui hem fet un sorteig. L'encertant del primer enigme és la Noura de 6è de La Valldan.
Enhorabona.

Aquest cap de setmana hi haurà un nou enigme per contestar

22 de febrer, 2007

Spanish Brass Luur Metalls

Dimecres vinent (28 de febrer), dins de la campanya Anem al Teatre, tindrem la oportunitat d'assistir a un dels concerts millors que s'han sentit a Berga. Realment és un dels millors quintets de metall del món. Els instruments que podrem veure a l'espectacle són: tuba, trompa, trombó de vares i un parell de trompetes. Tots plegats per aconseguir una sonoritat tímbrica espectacular. La gran experiència d'aquesta formació fa que, des de música antiga fins a la més moderna, passant per tota mena d'estils musicals, ens facin passar una estona irrepetible.

Només de pensar-hi ja tinc ganes de sentir els primers acords...

21 de febrer, 2007

el GUILLE ens ha vingut a PARLAR DE BRUIXES


Com ja sabeu aquest curs estem treballant la cantata escrita per Ricard Gimeno i Jesús Nieto. Doncs per anar fent boca i anar sabent cada vegada més coses sobre el tema ens va visitar UN EXPERT EN BRUIXES. Els dies 13 i 14 de febrer el Guille va venir a veure els alumnes de 4t a 6è i ens va fer una xerrada de bruixes molt interessant. Ens va parlar de l'Edat Mitjana, de qui eren les bruixes i de moltíssimes més coses que ens van interessar molt. De fet, deu ser que, aquest any, estem ben emBRUIXAts! Gràcies Guille

ENVIEU comentaris AL BLOG DE LA ZER

M'agradaria que aquest espai pogués servir per compartir idees. Havia pensat que anirà molt bé perquè tots poguem veure aquelles activitats que fem amb els nostres alumnes i que, massa vegades, pensem que no sempre valen la pena. Si han funcionat és perquè estaven ben dissenyades.

Proveu d'enviar algun comentari (només per fer algunes proves, vinga ànims!).

INAUGUREM BLOG

Ja feia molt temps que estava convençut que calia donar un tomb a la publicació de materials de la zer. Després de llegir molts blocs, alguns d'ells de bons amics meus, he vist la llum -o almenys un raig-. Crec que entre totes i tots els mestres de la zer aconseguirem crear un bloc participatiu i que servirà d'intercanvi entre els nostres alumnes de les escoles de la zer.
Molta sort i endavant!